Meld u aan voor de nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden voor diverse nieuwsbrieven over seksuele vorming in het onderwijs. U ontvangt bijvoorbeeld nieuws over (nieuwe) lesmaterialen, projectweken zoals Week van de Lentekriebels of Week van de Liefde of andere relevant nieuws over seksuele vorming. De nieuwsbrieven verschijnen ongeveer 3-4 keer per jaar.

Basisonderwijs

Deze nieuwsbrief versturen wij vanuit Rutgers naar het basisonderwijs en naar GGD'en. De nieuwsbrief bevat informatie over de Week van de Lentekriebels, maar ook over (nieuwe) lesmaterialen en ander relevant nieuws voor het basisonderwijs.

(Voortgezet) speciaal onderwijs

Deze nieuwsbrief versturen wij vanuit Rutgers naar het speciaal basisonderwijs en naar GGD'en. De nieuwsbrief bevat veel informatie over de Week van de Lentekriebels, maar ook over (nieuwe) lesmaterialen en ander relevant nieuws voor het (voortgezet) speciaal onderwijs.

Overige onderwijssoorten (voor GGD'en)

Deze nieuwsbrief versturen wij vanuit Rutgers en Soa Aids Nederland naar GGD'en. De nieuwsbrief bevat voornamelijk informatie over Week van de Liefde en de Lang Leve de Liefde Award en is voor GGD medewerkers die werken binnen het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en mbo.

Lerarenopleiders

Deze nieuwsbrief versturen wij vanuit Rutgers en Stichting School & Veiligheid naar lerarenopleiders van verschillende opleidingen. In de nieuwsbrief vind je informatie, tips & tools voor het inbedden van relationele en seksuele vorming en seksuele integriteit in het onderwijs aan toekomstige leerkrachten en docenten. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief voor:

Scroll
naar beneden