Aanmeldformulier Week van de Liefde

De jaarlijkse Week van de Liefde vindt plaats van 10 t/m 14 februari 2020 en is voor het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en mbo. Wilt u (weer) meedoen? Meld u dan aan.

Wat krijgt u?

  • De eerste 150 scholen die zich aanmelden krijgen een promopakket met gadgets. 
  • Tot en met 2 december kunt u gebruik maken van het stimuleringsaanbod Gezonde School. Met dit aanbod kunt u een bedrag van maximaal 8000 euro aanvragen om meer aandacht te besteden aan het thema relaties en seksualiteit op uw school. Zo kunt u dit bedrag gebruiken voor de inzet van erkende lesmaterialen of extra ondersteuning tijdens de Week van de Liefde. 
Meer dan 50% leerlingen met een migratieachtergrond
Let op: alleen de eerste 150 scholen die zich aanmelden voor de Week van de Liefde krijgen een kortingscode voor 50% korting. Deze actie geldt tot 21 februari 2020
Let op: Alleen de eerste 75 scholen die zich aanmelden krijgen een promotiepakket met daarin slingers, posters, pennen en condooms.
Dit is het totaal aantal leerlingen dat meedoet aan de Week van de Liefde op uw school.
Dit is het totaal aantal leerkrachten dat meedoet aan de Week van de Liefde op uw school.

Bij aanklikken van de optie hieronder gaat u ermee akkoord dat Rutgers en Soa Aids Nederland uw persoonlijke gegevens ten behoeve van de inzending verwerkt. Na afloop van het project worden de gegevens verwijderd. Bekijk voor meer informatie over de manier waarop Rutgers en Soa Aids Nederland omgaan met uw gegevens onze disclaimer.

* verplichte velden
Scroll
naar beneden