Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

E-learnings en digitale ondersteuning

Wil je meer scholing of advies om seksuele vorming te geven? Dan zijn er ook verschillende digitale ondersteuningsmogelijkheden.

E-learning ‘starten met seksuele vorming’

Je kunt gratis e-learning volgen. Deze cursus helpt je relaties en seksualiteit bespreekbaar te maken en jouw lessen seksuele en relationele vorming te verdiepen. Lees meer over deze e-learning.

Ondersteuning bij lespakket Lang Leve de Liefde

De website Lesgeven in de Liefde ondersteunt docenten die lesgeven met het lespakket Lang Leve de Liefde. Je vindt hier video’s, ervaringsverhalen en veel tips van collega-docenten over lastige situaties in relationele en seksuele vorming. Voor deze website heb je wel een account nodig om in te loggen. Na het aanmaken van jouw account kun je inloggen met een e-mailadres en een wachtwoord.

Online workshop voor docenten Lang Leve de Liefde Onderbouw

Op de website Lang Leve de Liefde staat ook een digitale training voor docenten op het vmbo, havo, vwo of praktijkonderwijs. De Workshop ondersteunt docenten in het lesgeven over relaties en seksualiteit.