Seks is meer… Ganzenbord
Een manier op spelenderwijs onderwerpen rondom seksualiteit, intimiteit, diversiteit, soa's, sociale media, grenzen en wensen etc. bespreekbaar te maken.
Lees verder
Een manier op spelenderwijs onderwerpen rondom seksualiteit, intimiteit, diversiteit, soa's, sociale media, grenzen en wensen etc. bespreekbaar te maken.
Lees verderDe Regenboog-Ouderen versie van het Seks is meer... ganzenbord is een educatief voorlichtingsspel voor MBO opleidingen zorg en welzijn en alle zorginstellingen waar ouderen, dus ook regenboog-ouderen zijn. Een unieke manier op spelenderwijs om kennis rondom het onderwerp regenboog-ouderen te vergroten en hierdoor een betere beroepshouding te ontwikkelen.
Lees verderEen manier op spelenderwijs onderwerpen rondom seksualiteit, intimiteit, diversiteit, soa's, sociale media, grenzen en wensen etc. bespreekbaar te maken. Deze versie is speciaal voor iedereen die aan seksuele voorlichting toe is.
Lees verderDoor het in de klas neerzetten van deze vragenbox kunnen leerkrachten vanaf middenbouw basisonderwijs inspelen op wat er leeft onder de leerlingen en seksualiteit bespreekbaar maken.
Lees verderIn de docentenhandleiding vindt u de lesbeschrijving per les, werkbladen, voorbeeldtoetsen en aanvullende informatie en tips voor het geven van seksuele vorming.
Lees verderMet dit lespakket kunt u lessen seksuele en relationele vorming in het voortgezet speciaal onderwijs geven. Het lespakket sluit aan bij de leerlijn seksuele vorming voor VSO, uitstroomrichting Arbeidsgericht en Dagbesteding.
Lees verderMet de leerlijn seksuele vorming so zml kunt u doel- en ontwikkelingsgericht seksuele vorming geven. U kunt de leerlijn ook gebruiken om binnen het team afspraken te maken over de invulling van seksuele vorming
Lees verderMet de leerlijn seksuele vorming vso (uitstroomrichting Arbeid/Dagbesteding) kunt u doel- en ontwikkelingsgericht seksuele vorming geven. U kunt de leerlijn ook gebruiken om binnen het team afspraken te maken over de invulling van seksuele vorming.
Lees verderHet leerlingenmagazine wordt als leidraad gebruikt voor (individuele) verwerkingsopdrachten.
Lees verder