Zoeken
Nieuws – Artikel

100 antwoorden bij seksuele opvoeding

Terug naar overzicht
5 September 2022 Tags: Seksuele vorming
Kinderen kunnen je verrassen met onverwachte vragen en dan sta je als ouder weleens met je mond vol tanden. Zeker bij het onderwerp seksualiteit vinden veel ouders het lastig om te bepalen wat je wel of niet uitlegt. Specialist seksuele opvoeding Belle Barbé komt dit bij haar trainingen en workshops veel tegen. In dit boek geeft ze aan de hand van allerlei veelvoorkomende vragen de antwoorden waar iedere opvoeder mee uit de voeten kan.

Het boek is bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 0-12 jaar en beschrijft ook de verschillende stadia van de seksuele ontwikkeling van kinderen. Actuele onderwerpen als weerbaarheid, gender, vooroordelen en rolpatronen worden benoemd en besproken. Belle Barbé schrijft op een luchtige toon – seks hoeft geen ingewikkeld onderwerp te zijn!

Bekijk hier het boek
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.