Zoeken
Nieuws – Artikel

Deelnemers gezocht voor twee onderzoeken

Terug naar overzicht
10 May 2022 Tags: seksualiteit

We zijn op zoek naar docenten die mee willen doen aan onderzoeken.

Gebruikersonderzoek naar de website seksuelevorming.nl

Eind mei voert Killian Poolmans, van digital design studio Pinkhammer, een gebruikersonderzoek uit naar de website seksuelevorming,nl. Wil je helpen om deze website voor onderwijsprofessionals te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@seksuelevorming.nl . Je wordt dan benaderd door Killian voor het maken van een online afspraak van maximaal een uur. In dit uur voeren jullie eerst een kort gesprek over je verwachtingen bij een website voor docenten en vervolgens ga je samen door de website heen.

Interviews over het thema Gezonde Relaties & Seksualiteit in het onderwijs
Op verzoek van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport evalueert het RIVM het thema Gezonde Relaties & Seksualiteit. Voor dit onderzoek is het RIVM op zoek naar ervaringen van docenten die onderwijs verzorgen rondom dit thema. Ben je werkzaam op een VO/VSO school die met de stimuleringsregeling via Gezonde School werkt aan het thema Gezonde Relaties & Seksualiteit? Geef je dan op!

De online interviews zullen plaatsvinden in mei en juni en zullen niet meer dan een uur in beslag nemen. De uitkomsten van het onderzoek worden anoniem verwerkt en voor deelname ligt een cadeaubon klaar.
Wil je meedoen? Vul het inschrijfformulier in, dan neemt het RIVM contact op voor het inplannen van een interview: https://forms.office.com/r/bNZ33dDA64 Voor vragen kun je mailen naar: collectievepreventie@rivm.nl

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.