Zoeken
Nieuws – Artikel

Doe mee met de inspiratiebijeenkomst over LHBTIQ+ in het mbo op 6 april

Terug naar overzicht
8 March 2023 Tags: LHBTI+

Ben jij een mbo-student, docent, onderwijsmedewerker of schoolbestuurder die zich bezig houdt met LHBTIQ+ emancipatie op school? Meld je dan aan voor de eerste kennismakings- en inspiratiebijeenkomst over LHBTIQ+ in het mbo op 6 april. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het COC, JOBmbo, de MBO raad, Rutgers en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Wat gaan we doen?

Deze bijeenkomst is bedoeld om mensen die zich bezig houden met LHBTIQ+ emancipatie in het mbo samen te brengen, te inspireren, te informeren en de kans te geven hun ervaringen en ideeën te delen met verschillende belangenorganisaties en het ministerie van OCW.

De verschillende organisaties zullen zich voorstellen en iets vertellen over wat ze doen. Daarnaast worden er verschillende themasessies georganiseerd, waar deelnemers in kleine groepen uiteen gaan om te praten over specifieke thema’s, zoals stereotypering in lesmateriaal, genderneutrale facilitering door school en sociale veiligheid.

 Praktische details

De bijeenkomst vindt plaats op 6 april van 10.00 tot 14.00 bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Den Haag.

Aanmelden kan tot 26 maart door een mail te sturen met je naam, school en functie naar Fenna Visser (f.l.e.visser@minocw.nl). De plekken zijn helaas beperkt. Na aanmelden ontvang je een bevestiging of je kan deelnemen.

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.