Zoeken
Nieuws – Artikel

Gezocht Lang Leve de Liefde docenten/trainers

Terug naar overzicht
23 juni 2022 Tags: gezonde relaties, Seksuele vorming

Wil je als docent of trainer die de training Lang Leve de Liefde geeft extra aandacht besteden aan relaties onder je doelgroep? Dan is de Happy2gether training iets voor jou. Door het geven van deze training leren jongeren in twee bijeenkomsten over leuke en gezonde relaties met als doel om partnergeweld onder jongeren te voorkomen. Happy2gether kan losstaand gegeven worden, maar kan ook mooi aangeklikt worden met Lang Leve de Liefde. Hierdoor worden jongeren nog meer ondersteund op het gebied van seksuele vorming.  

Evaluatieonderzoek Happy2gether 

Momenteel wordt geëvalueerd hoe goed Happy2gether aansluit met Lang Leve de Liefde. Hiervoor zoeken we trainers die Happy2gether aansluitend willen geven met Lang Leve de Liefde en daarna bereid zijn om hun ervaringen te delen. Dus heb je een groep waar je Lang Leve de Liefde aan geeft, of zal geven, en heb je interesse om Happy2gether erbij te geven, dan zoeken we jou! Er zijn al positieve verhalen over Happy2geher als losstaand programma, zo gaven de deelnemers de training een 8.  De vergoeding voor de deelname aan het onderzoek is 750 euro per trainer. Interesse of meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar j.koole@atria.nl. 

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.