Zoeken
Nieuws – Artikel

Je clitoris in 3D

Terug naar overzicht
20 February 2017

De clitoris is meer dan het kleine knopje dat bovenaan de vulva tussen je schaamlippen zit. Heb je je weleens afgevraagd hoe een clitoris er zin z’n geheel uitziet? Je kunt op de website van De Love Academy een full-size anatomisch model van een clitoris bewonderen!

Er is nu bewijs in 3D: vrouwen hebben gevoel in hun vagina. Volgens De Love Academy is meer overtuiging niet mogelijk. Sinds een jaar of 20 weten we door de MRI scans dat de clitoris zich dieper in de vagina uitstrekt.

Het gelukzalige plekje dat we kunnen ervaren door penetratie, noemen we sinds dr. Grafenberg (jaren 50 vorige eeuw) de G-plek. Na Grafenberg e.c., met de getuigenissen van vele vrouwen en G-spot deskundigen als Deborah Sundahl, kunnen we met de 3D clit nu laten zien hoe prachtig groot het genotslichaam zich uitstrekt.

Lees alle ins en outs over de werking van de clitoris op de website van De Love Academy. Zoals zij zeggen: “Er valt een wereld van genot te ontdekken”!

Lees ook:

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.