Zoeken
Nieuws – Artikel

Kom ook naar de Gendershow vanaf 10 maart

Terug naar overzicht
28 February 2017

De Gendershow is een festival over de veranderende rol van jongens en mannen. Met films, talkshows, video-installaties, bijzonder theater, inspirerende ontmoetingen en veel humor. Papa’s welkom!

In de Gendershow-bubbel is het feest! Dompel je onder in een festival over mannen en emancipatie, met films, talkshows, video-installaties, bijzonder theater, inspirerende ontmoetingen en veel humor. Papa’s welkom!

Gender is hot! Het vraagstuk ‘Wat maakt een man een man?’ vliegt ons om de oren, op televisie, in beleid en op genderneutrale toiletten. Ook in de kunsten is deze thematiek niet onaangeroerd gebleven.

 

Gendershow is het resultaat van deze constatering. Binnen dit driedaagse festival ligt de focus op de verschillende kanten van moderne mannelijkheid en wordt er gezocht naar nieuwe manieren om in deze tijd een man te zijn. Het is precies deze transitie die centraal staat binnen Gendershow: we nemen mannelijkheid onder de loep en bieden een nieuw perspectief op gendernormen en beeldvorming.Welkom bij Gendershow!

Meer over de Gendershow vind je in de programmafolder. 

Kosten tickets

€ 5,- Festivalticket (drie dagen geldig)
€ 17,50 / € 15,- Hoofdacts incl. festivalticket (De Shakespeare Club, ~aarsvaders, Macho Macho)

Wanneer

Van 10 tot en met 12 maart.

LocatieOstade A’dam
Van Ostadestraat 233d
1073 TN  Amsterdam www.ostadeadam.nl
info@ostadeadam.nl 
Tel: (020) 671 24 17
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.