Zoeken
Nieuws – Artikel

Leestips voor onder de kerstboom

Terug naar overzicht
21 December 2021 Tags: Boeken

Twee aanraders voor docenten om te lezen of om in de boekenkast op school te zetten:

Wie zette mijn naaktfoto's online?

Op haar zestiende werden Jantine’s naaktfoto’s verspreid. In haar boek Wie zette mijn naaktfoto’s online? vertelt ze haar verhaal aan jongeren. Het is een positief pleidooi voor een nieuwe manier van denken en praten over sexting en seksualiteit. “Hoe normaler het wordt te praten over sexting en seksualiteit, hoe minder boeiend het is om anderen belachelijk te maken.”

Een tip van Jantine voor betere sekseducatie: in de online cursus Seks Online ontdek je hoe je open en positief met jongeren over sexting praat.

 

Wie zette mijn naaktfoto's online?

Het meidenlijfboek

Het meidenlijfboek is dé gids voor alle meiden die opgroeien. Of het nu gaat om seksuele weerbaarheid, haargroei of om emoties, je brein en de moed om jezelf te zijn. Rutgers heeft meegelezen bij de vertaling van dit boek en raadt scholen van harte aan om het in de boekenkast in groep 8 te zetten.

 

Het meidenlijfboek
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.