Zoeken
Nieuws – Artikel

Ontvang gratis een Week van de Liefde promotiepakket

Terug naar overzicht
5 December 2022 Tags: diversiteit

Van 13 tot en met 17 februari 2023, de week van Valentijnsdag, vindt op het voortgezet onderwijs, inclusief praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs de Week van de Liefde plaats. Het doel van de Week van de Liefde is om schoolbreed aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming en scholen te stimuleren erkende lespakketten in te zetten en het structureel in te bedden.

Je kan je als school nu aanmelden voor de Week van de Liefde. Je krijgt dan een gratis pakket met promotie- en praktijkmateriaal. Het pakket bestaat uit posters en gadgets om de school mee aan te kleden tijdens de Week van de Liefde en praktijkmaterialen die docenten kunnen gebruiken in de les. Ook ontvang je een digitale banner voor de schoolwebsite.

Thema: Zijn wie je bent

Het thema van de Week van de Liefde 2023 is: Zijn wie je bent. Iedereen is anders. We verschillen niet alleen in uiterlijk en achtergrond maar ook in op wie je valt, hoe je je identificeert en wat je wel en niet fijn vindt om te doen in bed. Dit is een levensfase waarin jongeren dit bij zichzelf ontdekken en leren hoe ze daar – bij zichzelf en de ander – mee om kunnen gaan.

Meld je nu aan voor de Week van de Liefde
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.