Zoeken
Nieuws – Artikel

Poezen Praat

Terug naar overzicht
17 June 2019

Heb jij prangende vragen over seks, soa’s, onenightstands, wilde nachten en probleemvagina’s? Kun/durf jij die dingen niet altijd met je vrienden te bespreken? In het boek Poezen Praat werken Loes Hegeman en Tess Wemeijer zich op als jouw beste vriendinnen en gaan je via het boek met hen alle schaamte voorbij!

Alles kits achter de rits?

Poezen Praat is geschreven door twee jonge dokters die niet schromen om expliciete thema’s te behandelen aangaande lichaam, seks en ondefinieerbare klachten. Het boek bevat veel met humor gebrachte feitjes, ervaringsverhalen en interessante informatie vanuit de hoofden van twee ex-geneeskunde studenten. In 14 verschillende hoofdstukken behandelen ze taboes rondom ‘de poes’, het ‘upgraden’ van je seksleven en wanneer je naar de dokter moet voor klachten die wellicht voorkomen uit een wilde nacht.

Het boek brengt je op een ludieke manier voorbij de schaamte die je als student – maar ook in het algemeen – met je mee kunt dragen. Lees dit boek en vraag jezelf af: is alles kits bij mij achter de rits?

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.