Zoeken
Nieuws – Artikel

Van vulva tot vagina

Terug naar overzicht
30 April 2019

Praat jij weleens over vulva’s en vagina’s? Dat er heel wat over te vertellen is bewijst het boek V – Van vulva tot vagina. Diverse auteurs laten hun licht schijnen over uiteenlopende heikele kwesties rond de vagina.

Waarom schamen we ons vaak nog steeds voor menstruatiebloed? Hoe groot is de clitoris? En als deze zo groot is, waarom faken vrouwen dan zo vaak een orgasme? Zijn uitstrijkjes ter opsporing van baarmoederhalskanker wel goed voor vrouwen? Ook zaken als schaamlippen, overgang, pil moeheid, pilvrijheid en bevallingen passeren de revue.

Na het lezen van dit prachtig opgemaakte boek vraag je je af waarom we het niet veel vaker hebben over vulva’s, vagina’s, poenies, clitorissen en schaamlippen. Niet alleen omdat het relevant is voor het welzijn en de gezondheid van vrouwen wereldwijd, maar ook omdat het gewoon rete-interessant is! 😉

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.