Zoeken
Nieuws – Artikel

Week van de Liefde in 2021 in teken van ‘Liefde online’

Terug naar overzicht
9 December 2020

Van 8 tot en met 12 februari 2021 (de week voor Valentijnsdag) organiseren Rutgers en Soa Aids Nederland de projectweek ‘de Week van de Liefde’. In de Week van de Liefde geven scholen in het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en mbo les over het thema relaties en seksualiteit. Met webinars, trainingen en praktische informatie over erkende lesprogramma’s worden docenten op weg geholpen. De Week van de Liefde is een samenwerking met de GGD-en.

Thema 2021: Liefde online

Het thema van de Week van de Liefde 2021 is: Liefde online. Jongeren flirten en daten steeds meer online. Wat doen ze online als het gaat om relaties en seks? Deze week geeft docenten handvatten om hierop in te spelen tijdens de lessen.

Webinar en trainingen

Op woensdag 10 februari van 15.00-17.00 uur verzorgen Rutgers en Soa Aids Nederland in samenwerking met Bureau Jeugd & Media een webinar over het thema ‘Liefde online’ voor docenten. Dit webinar gaat in op onderwerpen zoals sexting, grooming en online daten. Op deze pagina (LINK AANPASSEN) is meer informatie te vinden over het gratis webinar en kunnen docenten zich aanmelden. Op deze website staan ook een aantal online trainingen, die al voor de Week van de Liefde kosteloos gevolgd kunnen worden.

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen op het gebied van seksuele vorming

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.