Zoeken

Beter in Bed app

Voor jongeren van 15 tot 25 jaar hebben Soa Aids Nederland en Rutgers de app ‘Beter in Bed’ ontwikkeld. Deze app ondersteunt jongeren op het gebied van seksuele gezondheid en is voor iedereen geschikt: met of zonder seksuele ervaring, met of zonder partner.

De vernieuwde versie van de ‘Beter in Bed’app kun je nu downloaden! Download de app voor iPhone via Itunes. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om de Android-versie van de Beter in Bed app te installeren via Google Play. Wel kun je de Android-versie downloaden via onze website waarna je de app zelf kunt installeren. Het installeren van een app buiten Google Play om gaat anders dan je bent gewend. Hoe het werkt lees je in deze handleiding. Ook ontvang je tijdens het installeren van de app waarschuwingen van je telefoon: de Beter in Bed app is veilig om te installeren!

Praktische tips voor prettige seks

‘Beter in Bed’ biedt informatie en praktische tips over veilige, prettige en gewenste seks. Een virtuele persoonlijke coach leidt jongeren spelenderwijs door de app en zorgt er voor dat ze steeds dichter bij tips en adviezen komen die bij hun passen. De app geeft onder andere adviezen over anticonceptie, een soatest en de gevoelige plekjes van mannen en vrouwen, maar ook informatie over on- en offlinehulp. De Beter in bed app kent drie niveaus waarbij de volgende vragen centraal staan:

  • Wat weet je van het onderwerp?
  • Hoe sta je hier zelf in?
  • Hoe kun je jezelf op dit vlak verbeteren?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.