Zoeken
Terug naar overzicht

Jiske geeft lessen binnen opleidingen in de zorg over seksualiteit.

Ik ben Jiske Bosman, en ik heb een Missie. Seksualiteit wel van toepassing! Ik geef les binnen opleidingen die zorg gerelateert zijn om student ervan bewust te maken dat zijn seksualiteit binnen hun werk tegen gaan komen. In mijn lessen zal ik vooral ingaan op bewustwording, hoe kijk jij hier als professional tegenaan, en hoe ga je met dit onderwerp om.
Daarnaast kan ik verdieping geven over seksualiteit in de gehandicaptenzorg, hoe ga je om met grensoverschrijdend gedrag, hoe voorkom je grensoverschrijdend gedrag. Ik bespreek met studenten het belang van gesprekken voeren over dit onderwerp.

Aanbod

  • Gastles; Seksualiteit in de Zorg, hoe ga je hier als professional mee om?
  • Training; Seksualiteit wel van toepassing!

Specialisatie

Seksualiteit binnen de gehandicaptenzorg.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg. In deze jaren veel bezig geweest met seksualiteit en hoe dit te bespreken met clienten, ouders, verzorgers en collega’s. Ik heb een lesprogramma “Seksualiteit” geschreven voor de MBO opleiding Maatschappelijke Zorg. Mijn missie is om dit op alle MBO en HBO opleidingen te geven, zodat de begeleiders van de toekomst bekent zijn met dit onderwerp.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.