Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Aanmelden als gastdocent of trainer

Ben je trainer en/of gastdocent op het gebied van gezonde relaties en seksualiteit? Dan kun je je inschrijven voor de landelijke pool. Deze landelijke pool brengt trainers en gastdocenten bij elkaar in één overzicht.

In de databank worden zoveel mogelijk aanbieders opgenomen. Onder meer adviseurs vanuit de GGD, Sense of de jeugdgezondheidszorg en uit zelfstandig werkende trainers en gastdocenten.

Bekijk de databank

Hoe meld je je aan?

Als aanbieder moet je een formulier invullen.

Via het inschrijfformulier geef je aan wat je een school biedt. Niet alle onderdelen van de vragenlijst zijn verplicht. Maar let wel: hoe vollediger je dit invult, hoe beter je door de scholen te vinden bent.

Het formulier kan gemaild worden naar infotrainerspool@seksuelevorming.nl.

Noot: Vóór opname in de databank toetsen we of je aanmelding aan de voorwaarden voldoet. Lees de voorwaarden in deze folder.

Met het Stimuleringsprogramma Gezonde Relaties & Seksualiteit willen we bereiken dat scholen meer aandacht besteden aan gezonde relaties en seksualiteit. In dit programma werken Rutgers, Stichting School & Veiligheid, Soa Aids Nederland, Siriz en het programma Gezonde School samen. Meer weten? Kijk op www.gezondeschool.nl/relaties_seksualiteit

Gerelateerd