Zoeken

Trainingsaanbod

Special: Seks online

Jongeren ontwikkelen hun seksualiteit ook online, bijvoorbeeld met sexting. Voor veel jongeren is dit leuk en spannend. Toch kan het ook minder leuke kanten hebben, zoals het ongewenst doorsturen van naaktfoto’s en online pesten rondom gender. Na deze online cursus help je jongeren online wijzer en weerbaarder worden.

Online cursus: Special Seks online
Online cursus: Special Seks online

Happy2gether

Ruim 1 op de 5 jongeren heeft te maken met huiselijk geweld, waaronder geweld door een partner of ex. Vaak herkennen ze het gedrag niet als geweld, of weten ze niet wat ze ertegen kunnen doen. Wil jij partnergeweld helpen voorkomen? Met Happy2gether begeleid je jongeren naar gezonde en veilige relaties.

Online cursus: Happy2gether
Online cursus: Happy2gether

Relaties en seksualiteit – voor zorgprofessionals op school

Problemen van leerlingen rond relaties en seksualiteit zijn lang niet altijd duidelijk zichtbaar. Soms uiten ze zich in probleemgedrag, desinteresse of slechte schoolresultaten, soms lijkt er op het oog niks aan de hand. Ben je benieuwd hoe jij als zorgprofessional op school deze leerlingen de juiste ondersteuning geeft? Ontdek het in deze online cursus.

Online cursus: Relaties en seksualiteit - voor zorgprofessionals op school
Online cursus: Relaties en seksualiteit - voor zorgprofessionals op school

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.