Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Training & advies

Landelijke pool trainers en gastdocenten

Ter ondersteuning van seksuele vorming kun je terecht bij de lokale GGD. Ook zijn er een aantal (landelijke) organisaties die trainingen en/of gastlessen bieden. Op deze website worden de verschillende personen getoond uit de landelijke gastdocenten- en trainerspool. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of kwaliteit van de trainingen en gastlessen.

Bekijk de landelijke pool

Aanmelden voor de landelijke gastdocenten en trainerspool

Als je trainer en/of gastdocent bent op het gebied van gezonde relaties en seksualiteit kun je je inschrijven voor de landelijke pool. Deze landelijke pool brengt trainers en gastdocenten bij elkaar in één overzicht. In de databank worden zoveel mogelijk aanbieders opgenomen. Onder meer adviseurs vanuit de GGD, Sense of de jeugdgezondheidszorg en uit zelfstandig werkende trainers en gastdocenten.

Lees hier hoe je je kunt aanmelden

Aanvraagformulier

Formulier voor voor het aanvragen van advies, ondersteuning, intervisie of een incompany training op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.