Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken
Terug naar overzicht

Anna geeft trainingen over relaties, seksualiteit, seksuele opvoeding en seksuele ontwikkeling.

Ik werk vanuit een positieve en inclusieve visie op relaties en seksualiteit, waarbij het normaliseren van dit thema en de focus op plezier een belangrijke rol speelt. Kennis, vaardigheden en meningsvorming staan centraal. Luisteren en met open houding in gesprek gaan draagt bij aan het een plaats geven van dit thema. Concreet bied ik handvatten om de seksuele ontwikkeling van kinderen en jongeren zo goed mogelijk te begeleiden. Deze seksuele ‘opvoeding’ draagt bij aan seksuele gezondheid, nu en later.

Seksuele ontwikkeling is onlosmakelijk verbonden met de algemene ontwikkeling en duurt de gehele levensloop voort. Door adequate kennis, concrete handvatten en normaliseren wordt het gemakkelijker en plezierig seksualiteit te vervlechten door ons dagelijks werk.
Met open blik werk ik vanuit een positieve en inclusieve visie op relaties en seksualiteit, aansluitend op de wens en behoefte. Juist door uiteenlopende opvattingen, debat en dialoog worden samen de mooiste inzichten gevormd.

Aandachtsgebieden

Aanbod