Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Belle Barbé

Sex and Fun Education (SAFE)
Terug naar overzicht

Relaties en seksualiteit zijn een leuk en spannend onderwerp op school. Soms zijn leerkrachten handelingsverlegen om het thema bespreekbaar te maken, in de klas of onderling als professionals.

Om dit persoonlijke en gevoelige thema een plek te geven op school is het fijn een ervaren trainer voor de groep te zetten. Tijdens mijn interactieve en inspirerende (online) trainingen zorg ik ervoor dat schoolmedewerkers zich op hun gemak voelen om seksualiteit bespreekbaar te maken. Hierdoor neemt de sociale veiligheid op school en binnen het team toe en creëer je draagvlak voor het thema. In mijn trainingen leg ik de focus op wat jullie als team al doen en hanteer ik altijd een positieve aanpak omtrent seksualiteit. Seksualiteit bespreekbaar maken op school is wat mij betreft een taak van alle schoolmedewerkers, met de juiste training zullen zij dit ook met veel plezier gaan doen!