Zoeken

Gert Jan van den Top

Talk About Sexuality (TAS)
Terug naar overzicht

Gert Jan is de ontwikkelaar en auteur van het Vlaggensysteem op een bordje en oprichter van Talk About Sexuality (TAS). TAS is medeverantwoordelijk voor de implementatie van het Vlaggensysteem in Nederland.

“Vanuit het werkveld is er behoefte aan praktische tools en hulpmiddelen. Ik probeer dat te vertalen naar een passend aanbod.”

Gert Jan is werkzaam in -zorg en welzijnswerk sinds 2002 en heeft ruime ervaring binnen de intensieve behandeling voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Binnen zijn werkveld is hij zich steeds meer gaan inzetten voor de groep jongeren met een verstoorde seksuele ontwikkeling ,waarbij er problemen ontstaan in het gedrag. Gert Jan werkt vanuit een ‘Sexpertisenetwerk’ waarbij hij behandeling biedt aan jongeren, externe organisaties consulteert en jeugdzorgprofessionals ondersteund in vragen omtrent de seksuele opvoeding. Hij is tevens betrokken bij de ontwikkeling van diverse methodieken en interventies.

Aanbod

  • Vlaggensysteem (basismodule) en Vlaggensysteem op een bordje (aanvullende module) – doelgroep professioneel opvoeders.
  • Make a Move / Make a Move+ – doelgroep (praktisch opgeleide) jongens
  • Ik puber training – doelgroep jongeren met autisme
  • Opgroeien met liefde – doelgroep opvoeders

Specialisaties

Mijn ambitie ligt in het vertalen van de theorie naar de praktijk, om het zelf te begrijpen en het anderen te leren. In de opzet van mijn trainingen zijn educatie, entertainment en empowerment met elkaar verbonden en is proactief werken een belangrijk thema.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.