Zoeken

Marieke van der Sanden

Consulent seksuele gezondheid NVVS, therapeut, trainer, spreker en gastdocent
Terug naar overzicht

Marieke is consulent seksuele gezondheid NVVS, therapeut, trainer en docent met een aantekening seksuologie NVVS. Ze geeft gecertificeerde trainingen en trainingen-op-maat over het thema seksualiteit.

“Het is mijn missie dat kinderen, jongeren en volwassenen eerlijke en positieve informatie krijgen over seksualiteit, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot seksuele autonome en seksueel gezonde wezens. Meer aandacht voor ‘ja’ voelen dan alleen voor ‘nee’ zeggen. Stilstaan bij de invloed van hechting en trauma en altijd gericht op groei.”

Aanbod

Marieke is zelfstandige, geeft trainingen voor Rutgers en is docent bij de RINO Groep. Daarnaast ontwikkelt ze trainingen op maat over o.a. positieve seksualiteit, seksuele gezondheid, seksuele en genderdiversiteit, cultuur- en genderspecifiek werken, gendergelijkheid, victim blaming, straatintimidatie. Ook denkt ze graag mee over en kan ze ondersteunen bij het opzetten en implementeren van seksualiteits- en diversiteitsbeleid.

Gecertificeerd trainer in:

  • Girls’ Talk en Girls’ Talk+
  • Make a Move en Make a Move+
  • Vlaggensysteem en Vlaggensysteem RJ
  • Ken je grens

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.