Zoeken

Natasja Visser-Tsen

Wijs en Wel
Terug naar overzicht

Natasja geeft gastlessen en trainingen over relaties, seksualiteit, wensen en grenzen.

Op interactieve wijze geef ik mijn lessen en trainingen. Dit zorgt voor het delen van ervaringen en het bespreken casuïstiek.

Als bevoegd docent en preventiemedewerker heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende vormen van onderwijs en het werken met verschillende doelgroepen. Daarbij ook veel ervaring multiculturele scholen en jongeren met een diverse religieuze achtergrond.

Aanbod als gastdocent

  • Het doel is om bewustwording te creëren. Hoe denk ik over seksualiteit, wat wil ik in een relatie, welke verwachtingen heb ik en wat is mijn grens en die van de ander?
  • In een veilige sfeer met elkaar in gesprek gaan over seksualiteit en relaties helpt jongeren na te denken over eigen opvattingen en die van anderen. Dit kan een positieve invloed hebben op het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag, bewustwording rondom kinderwens en anticonceptie, en wensen en grenzen op het gebied van relaties en seksualiteit.

Aanbod scholen, docenten

Hoe ga je als docent het gesprek met jongeren aan over seksualiteit en relaties? Wanneer is er sprake van grensoverschrijdend gedrag en hoe ga je daar als school mee om? Door middel van een training of workshop ga je met dit onderwerp aan de slag.

Maatwerk voor elk type onderwijs mogelijk
Cultuur en (inter)religieus sensitief
Girls Talk+ en Make a Move+

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.