Zoeken

Nikki Lee Janssen

Trainer en gastdocent
Terug naar overzicht

Nikki Lee geeft trainingen en gastlessen over online seksualiteit (sexting, groomig, sextortion) en online seksueel misbruik.

Door mijn persoonlijke ervaring met sextortion en online shaming ben ik in één klap ongewild ervaringsdeskundige geworden. Gemixt met mijn professionele expertise over online seksualiteit (sexting, groomig, sextortion) en online seksueel misbruik kan ik voor elke (doel)groep een interessant gelaagd en interactief verhaal brengen.

Van professionals die werken met jongeren krijg ik vaak vragen over casussen die te maken hebben met sexting, sextortion en aanverwante onderwerpen. Tijdens mijn (online) gastles voor professionals kijken we naar de grens tussen online seksueel experimenteer gedrag en grensoverschrijdend (strafbaar) gedrag. Na deze workshop weet men hoe te handelen bij situaties waar het mis is gegaan, of dreigt mis te gaan. Binnen mijn (online) trainingen is er veel ruimte voor casuïstiek en ga ik in op de vragen die leven bij de medewerker op school zelf.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.