Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Roos Raab

firma LoS
Terug naar overzicht

Roos ontwikkelt en verzorgt trainingen over seksualiteit en weerbaarheid  voor jongeren, de zorg en onderwijsprofessionals.

Ik heb jarenlange ervaring in het trainen van jongeren en zorg& onderwijsprofessionals op het gebied van relaties, seksualiteit en weerbaarheid. Sociale veiligheidsthema’s hebben altijd mijn aandacht (gehad) binnen mijn loopbaan. Relaties en seksualiteit bespreekbaar maken op school of op de werkvloer draagt bij aan een sociaal veilig klimaat waar iedereen zich gezien en gehoord voelt. Ik heb menig docententeam geholpen bij het vertrouwd(er) raken in het bespreekbaar maken van relaties en seksualiteit.

In mijn trainingen staat veiligheid voorop. Op een laagdrempelige en interactieve manier maak ik gevoelige thema’s bespreekbaar. Ik heb oog voor het groepsproces maar ook voor het individu.

Aanbod