Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Sylvia Dijkshoorn

Het hart van Rozemarijn
Terug naar overzicht

Sylvia geeft trainingen en gastlessen over relaties, seksualiteit en weerbaarheid.

Ik ben Sylvia Dijkshoorn. Na de PABO en opleidingen speciaal onderwijs heb ik jarenlange ervaring in het speciaal basisonderwijs en praktijkonderwijs opgedaan als docent, coördinator sociale vaardigheden en seksualiteit en gezonde school coördinator. Aanvullend heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van relaties en seksualiteit bij Rutgers, de Rinogroep en Movisie, zoals het Vlaggensysteem. Naast mijn werk als trainer relaties, seksualiteit en weerbaarheid ben ik emotietherapeut.

Het is mijn passie kinderen/jongeren met of zonder beperking weerbaar helpen maken, zodat ze hun (seksuele) wensen en grenzen goed weten aan te geven.

Ik geef daarom lessen en trainingen op scholen en/of instellingen op het gebied van relaties, seksualiteit en weerbaarheid. Zowel trainingen voor jongeren met als zonder verstandelijke beperking. Daarnaast geef ik workshops ‘praten over seks’ aan ouders of docenten.

Aanbod