Zoeken

Tiffany Jantji

Who am I?!
Terug naar overzicht

Tiffany is trainer en gastdocent op de thema’s gezonde relaties en seksualiteit, diversiteit en inclusiviteit, grensoverschrijdend gedrag en preventie.

Aanbod

Mijn focus ligt op het bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen zoals gezonde relaties, seksualiteit, diversiteit en grensoverschrijdend gedrag. Ik creëer inclusieve en respectvolle leeromgevingen waarin deze thema’s effectief worden behandeld.

Mijn werkwijze omvat:
– Interactieve op maat gemaakte workshops voor leerlingen, ouders en docenten
– Focus op open gesprekken waar leren, delen en inspireren centraal staat
– Gebruik van diverse leermethoden en werkvormen zoals rollenspellen en groepsdialogen

  • Relatievorming en gezonde relaties: Interactieve gastlessen gericht op het bevorderen van begrip over verschillende aspecten van relaties, inclusief vriendschap, romantiek, respect, communicatie en grenzen.
  • Seksuele voorlichting op maat: Gastlessen aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, waarin onderwerpen als lichaamsontwikkeling, voortplanting, puberteit, seksualiteit en diversiteit worden besproken op een toegankelijke en respectvolle manier.
  • Grenzen en respect: Educatieve talksessies gericht op het begrijpen en respecteren van persoonlijke grenzen, wederzijds respect, toestemming, weerbaarheid en het herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag.
  • Digitale en sociale media: Gastlessen over het veilig gebruik van sociale media, online interacties, sexting, cyberpesten en het bevorderen van digitale geletterdheid en online veiligheid. Deze gastlessen kunnen interactief en participatief zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse leermethoden zoals discussies, rollenspellen, casestudies en multimediale middelen om de betrokkenheid van de leerlingen te vergroten en een positieve leerervaring te bevorderen.

Opleiding en ervaring

  • Jongerenwerk, Maatschapelijk werker, Leraar omgangskunde
  • 15+ jaar ervaring in seksuele voorlichting
  • Certificering in interculturele communicatie en diversiteitstraining

Specialisatie

Interculturele communicatie: ik ben gespecialiseerd in het bevorderen van effectieve communicatie tussen deelnemers uit verschillende culturele achtergronden. Dit omvat het begrijpen van culturele verschillen in communicatiestijlen, normen en waarden, en het ontwikkelen van vaardigheden om effectief te communiceren en interculturele misverstanden te voorkomen.

Talksessies zijn op aanvraag beschikbaar en kunnen worden aangevraagd door scholen, organisaties en andere belanghebbenden. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en een sessie te plannen die aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.