Zoeken
Onderwerp

Week van de Liefde voor de GGD

Mede dankzij de inzet van de GGD wordt het thema relaties en seksualiteit op de agenda gezet tijdens de Week van de Liefde en worden scholen ondersteund om hiermee aan de slag te gaan. Wat kan jouw GGD betekenen en doen in de Week van de Liefde?

Soa Aids Nederland en Rutgers voeren de landelijke coördinatie en bieden ondersteuning aan de GGD’en bij het uitvoeren van de activiteiten voor scholen. Zo vind je op deze website materialen voor de activiteiten en informatie over de Week van de Liefde.

Op de hoogte blijven?

Voor GGD’en hebben we de nieuwsbrief seksuele vorming waarin we je op de hoogte houden over onder andere de Week van de Liefde. Meld je hier aan!

Wat kan de GGD doen tijdens deze week?

  • Scholen informeren over en ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van de Week
  • Scholing geven aan docenten
  • Publiciteit rondom de Week van de Liefde
  • Evaluatie van de Week
  • Zorgdragen voor structurele inbedding van relationele en seksuele vorming

 

Informatie voor scholen

Deze brief kan je gebruiken om scholen te informeren over de Week van de Liefde

Brief voor scholen Week van de Liefde 2024

Wist je dat:

Scholen die zich aanmelden voor 15 januari 2024 posters en praktijkmaterialen toegestuurd krijgen (OP=OP)? Dit ontvangen zij voordat de Week van de Liefde begint. Scholen die zich daarna aanmelden krijgen de banner en posters digitaal toegestuurd.

Zelf materialen of activiteiten om te delen?

Ontwikkelen jullie zelf ook materialen of organiseren jullie activiteiten in het kader van de Week van de Liefde? Wellicht zijn ze dan ook interessant om te delen met andere GGD’en. Zo hoeven we niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden. Deel bijvoorbeeld halffabricaten, drukproeven of andere materialen of activiteiten met ons. Dan delen wij deze hier op deze website. Mail naar weekvandeliefde@seksuelevorming.nl.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.