Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken
Lesaanbod

Verboden praatjes

Terug naar overzicht
21 september 2021

Het bespreken van seksualiteit is niet voor iedereen even gemakkelijk. Mensen durven vaak bepaalde woorden niet hardop te zeggen en gebruiken dan verhullende taal.

Bestel in de webshop (€15,00)

Maar door die verhullende taal, kan het juist alleen maar onduidelijker worden. Maar in dit spel is het de bedoeling dat je ondanks dat je beperkt bent in de woorden die je mag gebruiken, toch een “verboden“ woord helder uitlegt.
Op een speelse manier ga je daardoor toch bepaalde woorden hardop uitspreken. En in het heetst van de strijd soms zelfs uitroepen! Zo verdwijnt de gêne en het taboe.

Omvat

  • 110 spelkaarten
  • Korte speluitleg en enkele speltips.

Omschrijving inhoud

Het spel omvat 110 speelkaarten met een “verboden “ woord. 15 van de 110 kaarten zijn uitbeeldkaarten.

Tijdens het Verboden Praatjes Spel leg je een “ taboe” of “verboden” woord uit, zonder bepaalde, de meest voor de hand liggende, woorden te gebruiken.

Diverse thema’s zitten in de woorden opgenomen, het eigen lijf, grenzen, puberteit, seks, relaties etc. Desgewenst kan je een selectie maken van de kaartjes die jij passend vindt.

Doelgroep

Voor kinderen vanaf 10 jaar

Jaar van uitgave

2020

Prijs

€15,-

Bestel in de webshop (€15,00)
Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.