Zoeken
Lesaanbod

Clitoris in gebarentaal (Sekswoordenboek)

Terug naar overzicht
17 July 2020

Tussen de binnenste en buitenste schaamlippen zit een klein super gevoelig bobbeltje verborgen. Het is de meest gevoelige plek van de geslachtsdelen van een meisje.Het is vergelijkbaar met de eikel van de penis. Dit is de clitoris. Een andere woord hiervoor is kittelaar. Een groot deel van de clitoris kun je niet zien. Voor de meeste meisjes en vrouwen is het belangrijk dat het zacht gestimuleerd wordt met de hand of vinger, tong of vibrator. Daardoor kan je een orgasme of hoogtepunt krijgen. Klaarkomen dus. Net als de penis kan ook de clitoris bij aanraking opzwellen.

Aanvullende informatie

De bovenstaande informatie over de clitoris is niet compleet. Je vindt op de pagina clitoris van de website sense.info meer informatie over het begrip. Verwijs je leerlingen voor meer informatie naar deze site.

Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.