Zoeken
Lesaanbod

Masturberen jongen in gebarentaal (Sekswoordenboek)

Terug naar overzicht
17 September 2020

Masturbatie wordt ook wel zelfbevrediging genoemd. Je kan het ook spelen met jezelf noemen. Andere namen ervoor zijn aftrekken of jezelf klaarmaken. Als je masturbeert hoef je niet klaar te komen of een orgasme te krijgen. Je kan het spelen met jezelf op zich al prettig genoeg vinden. Je kan ook masturberen om je seksuele spanning te ontladen. De seksuele spanning kan ontstaan door allerlei fantasieën over iemand. Je kan ook opgewonden worden van een afbeelding of door een film.

Hoe doe je dat?

Jongens masturberen door met hun hand bij de penis de voorhuid over de eikel te bewegen. Je kunt de beweging in de lengterichting maken of in rondjes draaien. Hiermee kan je net zolang doorgaan tot je een orgasme krijgt, een ejaculatie. Ook kan je tijdens het vrijen een ander aftrekken of je door een ander laten aftrekken

Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.