Zoeken
Lesaanbod

Masturberen meisje in gebarentaal (Sekswoordenboek)

Terug naar overzicht
17 September 2020

Masturbatie wordt ook wel zelfbevrediging genoemd. Je kan het ook spelen met jezelf noemen. Andere namen ervoor zijn vingeren of jezelf klaarmaken. Meisjes masturberen door met hun hand of vingers wrijvende bewegingen over de clitoris of het gebied daaromheen te maken. Soms maken ze hun vingers daarbij vochtig met wat speeksel. Je kan hier net zolang mee doorgaan tot je één of meerdere orgasmen krijgt.

Vibrator

Je kan tijdens het vrijen ook een ander vingeren of je laten vingeren door een ander. Je kan ook een vibrator gebruiken om te masturberen. De vibrator is een staaf van rubber of plastic met of zonder leuk kleurtje. Er zijn vibrators op de markt in verschillende grootte en maten. Hij lijkt soms op een penis en trilt. De vibrator werkt op batterijen of op het lichtnet. Je kan de trillingen hard en zacht instellen. Veel vrouwen en meisjes maken er gebruik van.

Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.