Zoeken
Lesaanbod

Penis in gebarentaal (Sekswoordenboek)

Terug naar overzicht
17 July 2020

Andere woorden voor penis zijn: lid, piemel, lul, pik, snikkel. De penis bestaat uit zwellichamen met heel erg veel adertjes. Je kan die zwellichamen vergelijken met een samengeknepen spons die opzwelt door water. De zwellichamen in de penis vullen zich bij seksuele opwinding met bloed. Daardoor wordt de penis stijf en richt zich op. Aan het puntje van de penis zit de eikel. Die is heel gevoelig voor aanraking. Bij een slappe penis is de eikel beschermd door de voorhuid, behalve als je besneden bent.

Besnijdenis

De voorhuid is een losse huidplooi en zit over het topje van de eikel. Als je penis slap is zit hij er over heen. Tijdens een erectie is de eikel ontbloot. Jongens die besneden zijn hebben geen voorhuid. Vanwege hun geloof of traditie is de voorhuid op jonge leeftijd weggehaald.

Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.