Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken
Lesaanbod

Vragenbox Kriebels in je buik

Terug naar overzicht
17 september 2021

Door het in de klas neerzetten van deze vragenbox kunnen leerkrachten vanaf middenbouw basisonderwijs inspelen op wat er leeft onder de leerlingen en seksualiteit bespreekbaar maken.

Bestel de vragenbox

Praten en vragen stellen over relaties en seksualiteit is voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. Sommige kinderen zijn verlegen, schamen zich, vinden het niet prettig om openlijk over seksualiteit te praten of daar vragen over te stellen. Met deze vragenbox kunnen ze anoniem toch hun vragen kwijt.

Omvat:

  • Vragenbox
  • Instructiebrief
  • Vragenkaartjes

De vragenbox kan op diverse manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld door de box tijdens de les over seksualiteit in de klas te zetten en tijdens elke les een paar vragen te behandelen, of dat kinderen aan het einde van de les hun vraag erin stoppen als ze bepaalde informatie uit de les niet snapten. Maar de box kan ook goed dienen bij een klassenquiz.

De Vragenbox Kriebels in je buik zit standaard bij de online lesmethode Kriebels in je buik, maar is ook los verkrijgbaar.

Prijs

€5,00

Lesaanbod

Gerelateerd

Bekijk ook ons andere lesaanbod.